A-merken beloond met Carereality Care Awards

1 mei 2020

door Anne-Marie Huikeshoven

Neprofarm feliciteert haar leden die in meerdere categorieën de Careality Care Awards 2020 hebben gewonnen. De Care Awards zetten productinnovaties die waarde hebben toegevoegd aan een bepaalde categorie of branche in het algemeen in de spotlight. Alle prijzen gerelateerd aan gezondheid zijn uitgereikt aan A-merk zelfzorgproducten van Neprofarm-leden. Ook de Sustainability Award en de Oeuvre-Award sleepten zij in de wacht. De uitreiking van de awards was op donderdag 30 april te zien via diverse online kanalen.

De winnaars van de Care Awards

Vogel Famosan Contour in de categorie VMS & Gezondheidsproducten
Het juryrapport waardeert een gebruiksvriendelijk goed doordacht product, met sterke ondersteuning en kennisoverdracht en een trouwe groep consumenten die de introductie omarmde.

Voltaren Emugel Extra Sterk in de categorie Zelfzorg & OTC.
In het juryrapport staat dat de efficiente introductie voor veel impact zorgde, het speelt in op een relevante klantbehoefte en is een goed voorbeeld van waardevolle switches.

A. Vogel wint de Sustainability Award

A.Vogel investeert al tijden in mens, milieu en maatschappij. Duurzaamheid en natuur zitten in het bedrijfs-DNA en met zorgt voor reductie van plastic afval bij de afnemers.

Perrigo wint de Oeuvre Award

De jury spreekt haar waardering uit voor de focus van Perrigo op het drug kanaal en hoe het de onderscheidende waarden van het drogisterijkanaal ondersteunt. Perrigo heeft een diep en breed portfolio met grote invloed op de categorieën, is betrouwbaar en consistent en zet relevante innovaties op de markt met sterke ondersteuning.

Neprofarm is trots op het vernieuwende en duurzame karakter van haar leden.

 

thumbnail Jaarverslag 2023: 'Zelfzorg is ook passende zorg'

30-04-2024

Ons jaarverslag 'Zelfzorg is ook passende zorg' is gepubliceerd.

thumbnail De zelfzorgmarkt in 2023

27-03-2024

De zelfzorgmarkt steeg in 2023 met ruim 8%.

thumbnail Patiënt voelt zich ook geholpen met een zelfzorgadvies

25-03-2024

Waarom niet vaker een zelfzorgadvies?

Meer nieuws